Ведеться лиш за кр сла боротьба

Людмила Дубищева
Ведеться лиш за крісла боротьба,
А що з "отарою"?- та хай собі пасеться,
"Вовки" вже ріжуть, чи в вас є журба,
Чи серце по загиблим, із отари той, озветься?

Ведеться лиш за крісла боротьба,
Бо гроші у серцях панують міцно,
"Отара" справжня і без того так мала,
Але ведеться боротьба лише за крісло!