Як мулом занеха ний ставок

Людмила Дубищева
Як мулом занехаєний ставок,
Чому покинутий, чому такий смердячий?
Давай-но приберемо, поряд є лісок,
Земля красу дарує - чоловік невдячний.

Повернемо красу, здіймись зі мною,
Почнемо працювати для дітей,
Хай все повернеться добро, роби з любов*ю,
Бо ми розумні, не тварини, ми з людей!