Мелодiя душi

Алёна Шинкаренко
Співає знов любов моя,
Мелодія душі красива,
Така смілива.
У кожній ноті є життя,
Вони всередині, мов злива –
Нестримна сила
Тих почуттів не загасила.

Приспів:
Лиш для тебе співає душа,
Спокій і світло в тобі вона знайшла.
Ніжний дотик твоєї руки,
Гармонійно так все навкруги,
Це відчуття пронесем ми крізь роки.

Акорди відбивають такт,
Слова летять, немов молитва,
Криштально-світла.
Там кожен звук – у небі птах,
Всі кольори в одній палітрі,
Як дотик вітру,
Як подих чистого повітря.