Шукаю тебе

Алёна Шинкаренко
По слідах до тебе йду,
Щиро вірю, що знайду,
І не віддам нікому.
Знов у чомусь я грішу,
Тихо всіх Святих прошу,
Всі кроки, наче по колу.

Приспів:
Шукаю тебе, відгукнись,
Почуй голос мій, озирнись,
І подихом вітру ввірвись
В обійми кохання.
Мій янгол, молю, пригорнись,
Ти сонцем з небес посміхнись,
І променем ніжно торкнись,
Живе хай бажання.

Все минає, час летить,
В самоті душа тремтить,
Та головного не втрачу.
Днів пустих не полічить,
Серце б"ється і кричить,
Тебе у мріях знов бачу.

Де ти є, хто ти є,
Вмить все чуже – тепер своє.
Що і як, ти – маяк,
Я знаю, все не просто так.