Поза часом

Алёна Шинкаренко
Листвою вітер шепоче,
Нас обіймає охоче,
А ми не розтискаємо долонь,
Любов розпалює вогонь.
Про все розкажуть нам очі,
І серце чари пророчі
Беруть, не відпускаючи, в полон,
І все навколо, наче сон.

Приспів:
Ці почуття поза часом,
Назавжди ми будем разом,
Удвох, і тільки лиш на зліт.
Доріг у щастя багато,
Найголовніша – кохати,
І нехай чекає цілий світ.

Злітає з вуст поцілунок –
Щирий і ніжний дарунок,
А ми не розтискаємо долонь,
І пульс сильніше біля скронь.
Моменти ці незабутні,
В душі всі хвилі відчутні,
Навік два серця б"ються в унісон,
Стріляє мітко Купідон.