Щось надзвичайне

Алёна Шинкаренко
У цілім світі ти така одна,
В тобі зібралося всього сповна,
Ти, наче море, де не видно дна,
До мене ти спустилася з небес,
В твоїх очах сховався Всесвіт весь.
Не знаю, як я загубивсь там десь.

Приспів:
Ти – щось надзвичайне,
Ти – все незвичайне.
І створена самими небесами
Лише для мене, тільки для мене.
Ти – серцю цікаве,
Ти – в долі ласкаве,
Кохання, що буяє кольорами,
Є сокровенне, благословенне.

В житті моєму ти – жива вода,
Молюсь, як на ікону, ти ж свята,
В тобі є складність, є і простота.
В твоїх руках так солодко мені,
Шалені ночі і яскраві дні,
Моя любов не знає слова "ні".