fall away...

Ольга Карпилова Окей
А если «Опыт — Сын ошибок трудных», то Мудрость, Знать хочу — чья Дочь?...

.................... I'll try to delay,
.................... what you make of my life,
.................... but I don't want your way,
.................... I want mine...
 
© Olga Karpilova  «fall away...»