Спiватиму укра нською - 2018

Исакова Катерина
Я співатиму українською,
проживатиму вічність хвилиною.
Моє справжнє життя вже близько,
у кожному часі тече краплиною.

В мене ще є години,
я можу іще все змінити.
Бути справжнім і чесним,
сяяти, наче перлина.

Я співатиму українською,
то є сенсом мого життя.
Через мене проходять іскри -
бачиш? - це справжній Я.

І більш не буде як раніше,
та все змінюю до кінця.
Інша дорога у лісі,
на неї пройду все, бо це - моя.

Та не страшні болота,
темряво чи самота.
В мене моя дорога,
я вже інакша, до неї готова.
Я назавжди жива.

Змінюю все, то свобода -
кава ранкова, поруч нікого,
та всі почуття - є українська мова,
вона говорить про реальне життя.

Вступає у силу Доля.
Мушу по неї йти.
В серці моєму навічно свобода,
з нею відбудеться все...


ІІ-в

Ми співатимо українською,
проживатимо вічність - хвилиною.
Наше справжнє життя - вже близько,
у кожній хвилині тече краплиною.

Ми співатимо українською,
в нас на всіх є - одне життя.
В очах рідних бачити іскри,
залишатись людиною - то справжній "Я".

І більш не буде як раніше,
та все змінюємо, до кінця.
Інша дорога у тебе,
на неї пройдеш все, бо це - твоя.

Та не страшні болота, темряво, чи самота...
в тебе твоя дорога,
ти вже інакший, до неї готовий,
та я - назавжди Жива!

Змінюєм все, то свобода -
всі почуття є - українська мова,
вона говорить про реальне життя.

Вступає у силу Доля,
мусим по неї йти.
В серці моєму - навічно свобода.
З нею відбудеться все...