До здравствует Эрдоган... Кетцес Эрдоган... не чит

Роберт Аветян
Эрдоганн барцр вораки ишханэ, ев гнаатели бизнес кунена...мер Ванум... Эрдогани миткн карохэ оринак цараи ев мер Айастани  коррупцион ишханутян  амар ев анкушт, авазак, этамнац бизнесмен кочвохнери амар.. Инч цавем апрум, амемателов Эрдогани миткн у мер Левон, Роберт, Серж... вочилнерн. Эрдоганн, айд каруцвацков, айд митков цуцадрец те овэ аргум мардун умэ цараюм бизнесн. Соворек! Соворек!.. Мишт ишек Путини хоскн...карели линел ахкат ев ыпарт мард, байц воч дешовка... Трорелов ирар уренк асел...Вохормели петутюн... - вохормели жоховурд... Шарль Азнаурин мецацрелэ Франция... Тасиб аскаяцумн корелэ петутян гаапариц...Айс миткнэ индз танджум... Кецес Эрдоган...