Уздыму

Воронова Лилия
               
Таварыству “Уздым” сягоння 25,
Вам “Спадчына”жадае вечна існаваць.
Хочацца  Вам поспехаў у справах пажадаць
І падтрымку думы нашай атрымаць.

Будзем дружна у нагу з “Уздымам“ крочыць мы
Каб нашчадкі праз гады , Беларусь нам збераглі.
І вядома разам песню заспяваем
І на стогадовым свяце пагуляем.

І так з кожным годам “ Уздым “будзе расці
Усім  ён пажадае , прытул свой тут знайсці.
Тут латыш з палякам радам могуць быць
Чарку беларускую з бульбай прыгубіць.

І з Літвой , з Расіяй ,  дружыць беларус
Хоць ён быў і цёмен , але ж белы вус!
Так жыві з усімі  дружна наш “Уздым”
Аб" яднай народы прыкладам сваім.

29.08.2018 Лілія Воранава ( Заяц)