В очах виблискують вогн любов

Людмила Дубищева
В очах виблискують вогні любові,
Останьої любові, йдуть без вороття,
Сьогодні вже хтось у важкій жолобі,
Пішли батьки, скінчилось їх життя.

Не повернути те, що було поряд,
Все те, що не цінили в кожнім дні,
І так бракує голос лагідний, їх погляд,
Як часто їх лишали, так, лишали в самоті.

В очах виблискують вогні любові,
Да збереже вас Боже, любії батьки,
Не йдіть, не залишайте нас; залишивши в жалобі
Пробач блакить, що не цінуємо коли вони живі.