Стар батьки част ше вже забут

Людмила Дубищева
Старі батьки частіше вже забуті,
Все ніколи, потрібен стаж, біжім,
А в них все менше б*ється серце, дихають все менше груди,
Батьки забуті - цим грішим, грішим.

А пам*ятаєш як вони раділи,
Коли ти народився, як пішов?
Вони за ради тебе недоспали, недопили,
Твої батьки - це кращий скарб, що ти колись в житті знайшов.

Старі батьки частіше вже забуті,
Вони у день всміхаються але ночами плачуть.
Все менше б*ється серце, дихають все менше груди
Так і твої колись-то діти, так як ти своїм батькам, вже самотой віддячут.

І чи потрібен буде стаж той, може годі,
Біжать за грішми? все одно відсутні,
Йди до батьків, порозмовляй, зітри їх сльози,
Дай зрозуміти, що ти любиш і тобою незабуті.