Монолог майданиста

Миша-Вася Левский
Жили братски. Разом
Клали трубы с газом.
Всэ, у трубных врат -
Украиньськи брат.
Коли з русским - братья,
Можу так газ брать я?!
Во таби и раз!
Продае брат газ.
Як мине укр аду?!
Не даешь?! УкрАду!
Над трубой я ж власть!
Що не можу красть?!
ПОляка ж попрОшу...
Нэ дае па грошу...
Запад! Укр - мой бренд,
Газ за так дай, френд!...
Себя ж, заму рожу
В зиму заморожу:
Газ-то маскаля!...
Смертью нас каля,
НАТО - ты нэ газ:
Дуля деля нас...
Люд кладя пид пули,
Маем тильки дули.
23.12.2014