В сивинах х цв туть минул роки

Людмила Дубищева
В сивинах їх цвітуть минулі роки,
Вже посмішка не та і менше серце б*ється,
Ці щирі люди є у кожному народі,
Батьками - це у кожному народі зветься.

Старі батьки... да береже вас Боже,
Да гріє сонце шлях ваш, все життя
Життя для нас, хай янгол допоможе,
Щоб були поряд завжди кожного миття.

Найкращим душам щире побажання,
У ваших сивинах квітуть минулі роки,
Даруй вам Боже все добро, да омене страждання,
За руку будемо тримати, як колись-то нас тримали ви, щоб тверді були кроки.