З добрим ранком любая Кра на

Людмила Дубищева
З добрим ранком любая Країна,
З добрим ранком друзі і сім*я,
З добрим ранком вільна Україна,
З добрим ранком співи солов*я.

З добрим ранком також вам Європа,
З добрим ранком вороги - добро,
Нехай буде в ранку цьому щоби,
Примирились всі і позникало зло.