Великий Боже дарував початок ранку

Людмила Дубищева
Великий Боже дарував початок ранку,
Прокинулась; як добре, що живу,
Як добре, що я чую, бачу, прокинулась в світанку,
Як добре, що я з щірістю люблю.

Люблю усіх бо новий день почався,
Бо вільна я, бо я іще жива,
Учора день пішов, нажаль скінчався,
Учора і турбота вся пішла моя.

А зараз - з добрим ранком пташенька у небі,
З добрим ранком квітонькі мої,
З добрим ранком, будьте всі веселі,
З добрим ранком, з добрим ранком всі.