А я сп ваю життю рад ю

Людмила Дубищева
А я співаю і життю радію,
Бо я кохаю в кожнім дні тебе,
Хоча кохати зовсім ще не вмію,
Але лише кохання є в моєм житті святе.

Я вірності не вчилась і чеканню,
Навчалася добру,що дала самота,
Ось тут кінець вже марному блуканню,
І я вже буду дійсно та, вже та.

А я співаю і життю радію,
Бо більш нічого не шукаю тут,
А я багато від чекання вмію,
І хто бажає, для добра, то ті мене знайдуть.