Убегает лето

Надежда Рубан
  Літо  втікає.

Літо  від  нас  утікає,
За  обрій  в  ізумруднім  закаті,
Де  ж  воно,  щастя,  блукає?..
У  якому  воно  циферблаті?..

Сплин  подій, що  так  душу  гріли,
Як  вазу  хрустальну  нестиму,
Надію  у  серці  і  мрію,
Золотими  нитками  плестиму.

У  вечірню  зимову  тишу,
Мозаїку  літа  змайструю,
Про  миттєвості  літа  напишу,
І  усе  це  тобі  подарую.

Ти  із  ніжністю  візьмеш  мої  руки,
Зігрієш  теплом  свого  серця,
І  не  буде  між  нами  розлуки,
Наше  щастя  до  нас  повернеться.

Ми  разом  у  стужу  січневу,
Будемо  чай  розпивати,
І  в  старість  свою  золотаву,
Щасливо  свій  вік  доживати.

Автор; Н.П.Рубан.