***

Пташка Ив
свободи бувають різні
ми творили свої інші
усім назло
свобода у кімнатах, де ми жили
своьода у руках, де вони були
свобода у очах, які хотіли
свободна у думках, які ми могли
свобода ненависті і любові
це був один день чи століття?
свобода ненависті і ненависті
це тепер назавжди чи ще стане кохання суцвіття?

ми знайшли нове в інших людях
загубивши «було» і «назло»
свободи бувають різні
не вертай мене в наше «до»

02:39
29.08.18