А хочеш?

Олександр Мачула
А хочеш – залишимось разом?
Не місяць, не рік – до кінця!
Лише не сприйми як образу,
що зараз не зву до вінця…

А хочеш – лічитимем зорі
до ранку з тобою удвох
в безмежному дзеркалі моря
і свідком нам буде лиш Бог!

А хочеш – щоб мрії ми наші
сплели у барвистий вінок
й пили із бездонної чаші,
смакуючи кожен ковток?

А хочеш – здолаємо спільно
самотності чорну біду
й себе відчуватимеш вільно?
Та я за тобою піду!

29.08.2018

Відеокліп пісні: https: //www.youtube.com/watch?v=w5NtkCNRV4U&feature=youtu.be