А ос нь у душу мою загляда

Людмила Дубищева
А осінь у душу мою заглядає.
Питає мене, що шукаю в житті,
Серце моє лиш на нього чекає,
І де ж бо спіткати його, де знайти?

Чи може не та я для тебе, чи що там,
Чи гроші бажав, скільки коштує ніч?
Давай-но сьогодні куплю тебе злотом,
Назви свою суму, у чому ж бо річ?

А осінь у душу мою заглядає,
Сьогодні це злото його мені на ніч придбає.