Коли н зрада ще, н п дл сть жодна

Людмила Дубищева
Коли ні зрада ще, ні підлість жодна,
Не руйнувала місто це і ці життя,
Богатодітная сім*я була тут модна,
І дуже міцною була рідня.

Але тоді то було, дуже дАвно,
І позабулись цінності життя,
Ні, дійсно гарно було це, так гарно,
Минуло все добро, пішло без вороття.

Так ворог знищив все; великий Боже,
Лише в Тобі є сила повернути,
Нехай нам янгол Твій в цьом допоможе,
Всі цінності родини знов здобути.