Це хутрян, легк мяч

Людмила Дубищева
Це хутряні, легкі м*ячі,
Стрибають цуценята смішно,
А поряд є ще глядачі,
Так приховалися, не видно.

Ні, не побачить жодне око,
Так непомітненько сидять,
І дивляться, і дивляться на цуценят жорстоко,
У них серця к добру давно, давно мовчать.

Геть йдіть, йдіть геть скоріш маленькі,
Бо хутра ваші знимуть з вас,
Ці цуценя такі чудненькі,
Ім жити б ще, вмирать не час.