Списую з неба новий в рш

Людмила Дубищева
Списую із неба новий вірш,
Буде він лунати в день і ночі,
Списую із неба новий вірш,
Серце парубкав почує і дівочі.

Списую із неба новий вірш,
Мов би зіроньки намистом позплетаю,
Списую із неба новий вірш,
Душу для народа відчиняю.

Бережіть їх, спогади мої,
Що могла, те залишаю нині,
Були десь веселі, десь сумні,
Це небес дари як благастині.

Списую із неба новий вірш.
кращєє зазнала все і віддаю в долоні,
Списую із неба новий вірш,
Не будьте ви до них ні чорстві, ні холодні.