Мить життя

Александр Шевченко 62
Наше життя - то лише мить,
Що дуже стрімко пролетить,

Та ми не думаєм про те,
Наповнене воно, або пусте.

Один лиш БОГ усеє знає,
Грішних рука його карає,

А в праведних не краща доля,
Коли вони живуть в неволі...