Пробачення з мною разом, бачиш? просить

Людмила Дубищева
Пробачення зі мною разом, бачиш? просить,
Блакить і подих вітру, той струмок,
Втім ображатись, мабуть, любий, досить,
Прийшла вже осінь - з дерева впаде листок.

Уважно придивлюсь, який лист гарний,
Які чарівні в ньому кольори,
Як на долоні, в ньому,  теж штрихи-життя, цікавий,
Що забажаєш з нього - зараз ось твори.

І я творю йому найкращу долю,
Він стане квіткою,щоб усмішкой палать,
Чарівну казку, разом з ним, в твоїй душі відтворю,
Щоб ти пробачив все ж мені і зміг мене кохать.