Шлях до Господа

Таня Марчук
Вірю,  знаю,  Він поруч у хвилини
Щастя,  радості, страждання і біди...
Знову кличу,  коли нема вже сили
Жить... Шукаю я Його сліди.


Та буває, сповнене любов'ю,
Серце ніжнеє летить,  як вільний птах...
"Дякую" Йому сто раз повторю
З посмішкою на блідих вустах.

Він - добро,  він - втілення любові,
Не залишить нас на самоті...
Тільки вірить треба в кожнім слові,
Щоб не сталося - за ним іти.

Часто нас лукавий спокушає,
Зло не спить,  а сліпить очі нам,
Крутиться,  неладний,  поспішає...
Скоро вже кінець його ділам!

Бо нас кличе щирий, найдобріший,
Він чекає з радістю на нас...
Його погляд - світлий,  найчистіший,
Його слово - правда повсякчас...

Він - це Бог,  Господь,  Творець усього,
Він - наш батько вічний,
Він - усе життя!
Вірю,  знаю,  я прийду до нього,
Принесу с собою каяття...

Люди,  милі, вірте в Боже слово,
Як воно у серці - не дарма живеш!
Подивіться поряд,  навкруги,  навколо...
Бог завжди зі мною,  Бог і з вами теж...

03.06.2017