як прожити

Рэйнни
І що робити далі, як прожити,
і як тебе тепер їй не любити,
і як не мріяти про те все щастя,
про що вже говорити у причасті.
І як тепер одній такій самотній
блудити стежкою в коловороті,
нічого не змінити, пам'ятати
про тебе, хто так вірно вмів кохати.
І що тепер,- скажи, тебе чекають,
без тебе одинокая вона згорає,
на що надіятись, вже осінь скоро,
і плачуть тихо так в цій долі
розумні дітки, що все пам'ятають..
Самі тепер..І щастя вже немає..

81027080r