Дощ

Поэт Закарпатья Василий Галас
Поробилось хмарно.
Дощ піде от-от.
Слушно - дах надійний
для усіх істот.
Люди - у будинках.
Птаство - серед віт.
Вже за мить потішить
дощ зелений світ.
...Ось і він. Валує.
Потічки. Ставки.
Ну до чого ж любе
літечко таки!..

Серпень 2018