Перша вчителька

Ольга Красношлык
Вчителько перша моя,
Завжди я вас пам’ятаю,
Перед педагогічним талантом,
В пошані голову схиляю.

Пам’ятаю перший дзвоник,
Фото на згадку, з класом,
І Ви, поруч з дітьми,
Друга мама наша.

Навчили читати, писати,
Дякую Вам за це,
Ваш образ світлий,
Серце через роки понесе.

Навчили людей поважати,
Вітчизну любити свою,
З повагою перед вами схиляю,
Шанобливу голову свою.