Моей подруге

Надежда Рубан
 Люба  подружко.

Що  краще  буває,  від  гарячої  кави?
По  ниточці  сплетені  розмови  цікаві,
І  щедрих  обіймів  благодатне  тепло.
На  душу  бальзам  і  радість  по  жилах,
Як  в  морях  кораблю,  що  пливе  на  вітрилах,
З  тобою,  моя  люба,  мені  так  повезло.

Душенько  моя,  люба  подружко,
Без  тебе  буває  так  іноді  важко,
З  тобою  завжди  я  знаходжу  дорогу.
Ми  помолимось  разом  і  легше  у  грудях,
І  хочеться  нести  добро  усім  людям,
Серце  з  тобою  моє  рветься  до  Бога.

Ти  пісня  чудова,  соната,  ти  ліра,
Ти  моє  натхнення,  надія  і  віра,
Хай  дні  наші  зрілі,  любовю  горять.
Без  тебе  відчуваю  себе  сиротою,
Хай  дружба  ніколи  не  вяне  з  тобою,
Хай  буде  з  нами  Бог  і  його  благодать!

Автор;  Н.П.Рубан.