Закохана осiнь

Александр Цихач
Закохана осінь щось травам шепоче,
Про щось потаємне повідати хоче.
Мабуть, що закохана щиро вона:
Із вітром весела,  без нього - сумна!

Свої кращі шати на себе оділа
І золотом сяючим ліс нарядила,
Дарунками щедрими вкрила поля,
У фарбах  яскравих квітує земля.

Закохана осінь по місту гуляє,
І ніжну мелодію щастя співає...