Софи Монтель

Анатолий Клетёнкин
Мадмуазель-
       Софи Монтель,
             живёт во Франции
по Духу(же),
          Она,
           Подруга-
              Сары Вагенкнехт
с Россией,
    хочется Дружить
                Ей,
                с Янки,
                Н е т
Макрона,
        Осудила,
                за Прострацию.