НУШ

Поэт Закарпатья Василий Галас
Перше вересня незвичне
нам приніс цей рік.
Першачків на Україні
ніби хто урік...
У дітей сумні обличчя,
в них розгуби слід.
Ой вести експерименти
над дітьми не слід!..
Школяру святе лінійки,
вчителі, батьки.
Клятий НУШ інспірували
вороги-дядьки.
Ще то - й схема корупційна,
грошики вкрадуть.
Шахер. Люду буржуїни
жити не дадуть...

1 вересня 2018