перш ноги в дкинуть, н ж смартфони...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *


і перш ноги відкинуть,
ніж смартфони –
і їх сотні мільйонів (!!)
що в планеті захоронять
в неправді...
за тезу...
й з душі  – протез!!..


а ми пішли у ліс
як діти в школу!

у глибині ми –
не зашколені...
бо де у школі суть
                гранню оголена?
усе ж  задушливе
і всі закриті
мов у собі німі Церкви (!)


Говорить хто? –  а
через мене може Ви!


художник –
в нім стежки прогорнені...


Христос – Бог: Правду
                засіває.
А Правда сяє!
Нема – нема.
Добре – що в когось є.


але ось їх аж
у планеті захоронять
ноги зберуть
виймуть із того –
що залишилось –
смартфони...


й не знав геометр М.Кузанський...
їх, ці смартфони,
 враз – забудуть
взагалі назву
й що казати

03.09.2018,
ліс