Коси

Алена Бережная
Засмутилась зіронька.
Слізоньки з очей знімає.
Колотає серденько,
В пристраснім вогні палає.

Роспустила коси,
Хусточку на дол кидає.
А він має жіночку...
Жодну не кохає.

Ой, зірвалась сукня.
Чистота дівоча - втіха.
Ой, зірвалась сукня,
Та він ледве диха.

Засмутилась зіронька.
Багряну сорочку сліпить.
-Не дістансь нікому ти!
Довелося горя випить...

Багряніють коси.
В крові чистою засталась.
Бідолашна жіночка
Перша та остання звалась.

16.08.2018 рік