Перший клас

Виктор Худаков 4
   
Я щасливий, як ніколи,
Вперше відведуть до школи,
Перший класс, уваги вартий,
А навчання, це не жарти.
Буду вчитись рахувати
Та читати і писати.
Школа, друзі не забава,
А така важлива справа.
  Приспів
До науки перші кроки,,
Вчителі дадуть уроки,
Більше, я не бешкетую,
За дитинством не шкодую.
Жарти слід усі забути,
Бо потрібно вийти в люди,
Перший класс, це не забава,
А така доросла справа.
   Приспів
Хоч наука, ця складна,
Та потрібна всім вона,
Мої перші вчителі,
Люди кращі на землі,
В люди виведуть мене,
Це сьогодні головне,
Вірний шлях у майбуття,
До дорослого життя.