Укр. Музика 1з в1втаря

Анатолий Ляпатинский
Коли весна прийде до мене,
коли засвітиться зоря?,
а ніжна музика вже лине
із золотого вівтаря.
Я знаю, скоро пройде літо,
серпневий день коротшим стане,
ми гості всі на цьому світі
і нас Господь до себе мане.
А прийде осінь золота,
багряні листя опадуть,
та тільки радість вже не та,
нас в інше місце відвезуть.
А взимку снігом замете,
в короткі дні та довгі ночі,
а в нас життя давно не те
я назавжди заплющу очі.