Лугова лiчилочка

Тамара Борисовна Маршалова
Вітре! Вітре, де гуляєш?
З ким у схованки ти граєш?
Із зайчам сіреньким?
З коником маленьким?
З бабкою прудкою?
З бджілкою  дзвінкою?

Будем разом рахувати,
Йду тепер усіх шукати.
Раз, два, три, чотири, п'ять...
Хто не сховався -
Той упіймався,
Хто позаду став -
Той уже програв.
Я йду.