Поздоровлення

Александр Захаренко 3
Лечу думками я до тебе,
В ранковій прохолоді луг,
Серпневі квіти я збираю,
Для кращої з моїх подруг

Хай Дні ЖИТТЯ ТВОЇ,МОВ КВІТИ,
Прикрасять дім твій чепурний
Чарівна ти як та троянда,
Як меду ти нектар хмільний

Цвіти ще довгі,довгі роки,
І в серце не пускай тугу,
Дочка щасливою хай буде,
Бо перед нею всі в боргу

Хай роки,мов лелеки білі,
Летять у небі голубім,
Ти молодою залишайся,
На радість всім,на радість всім!

24 серпня,
відіслано у Черкаси