Укр. Жорстокий час

Анатолий Ляпатинский
У той жорстокий час, я згадував не раз,
як нищили людей без перестанку,
мій батько без дзвінка, у стінах ВЧК
ще з вечора став сивим до світанку.
А це вже вам не жарт, клан набирає старт
і ніби темна сила нас чекає,
а там вже он гроза, чи хмара дощова
на землю з неба тихо осідає.
У кожного своя, натура бойова,
і кожний знає де йому служити,
якщо настануть дні, безсумніву сумні,
то кожний знає, що йому робити.
А поки що у нас, в такий не рівний час
проходять балачки лише та сварки,
а там он з - за гори жевріють прапори,
говорять про парламентську відставку.