От таке щастя

Люси Камли
Якщо дівчину хлопець кохає
Та про неї лише вночі мріє,
Він для неї однієї співає,
Вона в нього - єдина надія.
Отож, стануть вони вдвох родиною -
Головне то здійсниться бажання,
Називатиме її дружиною.
Крізь життя все нестиме кохання.

Люси Камли
Совместно с Юрием Лужецким