На всепрощення здатн т льки д ти

Людмила Дубищева
На всепрощення здатні тільки діти,
Давай-но станемо дітьми з тобою.
Я підбираю, як колись-то, в гаю квіти,
І тобі несу, тобі несу з любов*ю.

-Пробач, я теж всім пробачаю, чуєш?
Мені бракує посмішки, очей твоїх,
Чи ти мене і почуття відчуєш?
В горі блакить, садки квітуть для нас двоїх.

На всепрощення здатні тільки діти,
Давай-но станемо дітьми з тобою,
-Ось це для тебе я збирала, гарні квіти?
Пробач мені за все бо я прийшла з любов*ю.