Добра маслина!

Ярик Лобань
"Зеленою маслиною, що красується приємними плодами, найменував тебе Господь..." (Єр 11:16)

Я дякую Тобі мій Боже за жнива,
Що дав плоди зібрати соковиті,
Всім тим у кого віра є жива,
Хто має на гілках не тільки листя...

Я дякую Тобі Господь за благодать,
За той потік Твого живого Слова,
Що не дає мені у світі цім зів'ять,
І доброго плода воно основа!

Я дякую Тобі мій Боже, за життя,
І що гілля не схне, а зеленіє,
Бо Ти все зайве, що було, відтяв,
Й плодами - Церква - Твій народ рясніє.

Я дякую Тобі Господь за біль хреста,
І за надію у Твоєму воскресінні...
До доброї маслини я пристав,
Плоди Христу, щоб принести  нетлінні.