Зачарована закохана

Светлана Камышная
 Зачарована і закохана,
Ти від щастя вся світлом пронизана,
Твоє серце любов'ю підковане,
Він єдиний у ньому є признаний.

А другого тобі і не хочеться,
Бо душею обидва прив'язані,
За тобою та радість волочиться,
Ті слова які вами не сказані.

Зачарована і не приховуєш,
Ту красу, що кохання народжує,
Ті відносини наче підковуєш,
А життя їх напевно погоджує.

Хай в озерах очей грають блискавки,
Діамантами радості світяться,
І солодкими будуть всі присмаки,
Та завжди між двома вони діляться.
(пісенний вірш)