Луна голос р дний тв й

Людмила Дубищева
Лунає голос рідний твій,
Такий глибокий і добрий,
Такий, що душу ворушить,
Такий, що серце палить вмить.

Лунає голос рідний твій,
Як добре, що ти мій, лиш мій,
Як добре, що ти поряд, знай
Добро тобі, ти відчиняй.

Для кращого своє життя,
Нас не зачепе каяття.