На гору ту ми не п шли у двох

Людмила Дубищева
На гору ту ми не пішли у двох,
Сама пішла, щоби злетіть в блакиті,
Гора слизька, навколо сюди мох,
Я сковзала, декілька раз зривалася у миті.

Але літати так бажалось у горі,
Щоб землю бачити, на те іду у гору,
Літати буду з легкістю в добрі,
Також ти будеш у моєму зору.