***

Наталка Змиивна
Цілунок – мов сонце, мов сонях.
Цілунок – мов куля, мов ніж.
Цілунок – немов подарунок,
Чи сон, де я босоніж...

Цілунок – примара, облуда.
Цілунок – пір’їнка, струмок.
Цілунок, якого не буде
Ніде, окрім моїх думок...

05.09.18