Чи вистачить?

Олександр Мачула
Людина як в житті талановита,
те проявляється у всьому, зазвичай.
Відомо – короля формує свита,
талант – джерело творчості, ручай!

Але не всім дано вбивати, красти,
сплавляти за кордон нахабно ліс,
вужем пролізти на вершини власті
й народ водити пафосно за ніс…

Не винесем із дійсності уроків –
ймовірно перетворимось на пил.
Блукати по пустелі сорок років
чи ж вистачить терпіння нам і сил?!.

08.09.2018