Хто дивиться - i бачить

Владимир Шеврон
Ти знаєш краще
Як пахне трава
Як запах в повітрі свідомість наповнює
Таким земним, таким розпеченим приємним

Кому ж іще дано відчувати
Зв’язок діаметральнообернених понять
І співставляти надскладне
У пару із взаємних мовчань?

«Если бы ты знала
Сколько я думаю…
Каждый день думаю…
Думаю о себе!»*

2018-09-08

*Из песни группы МОРЕКОРАБЛИ «Думаю о себе»